Tornem! Aquest Nadal vine al Pessebre Vivent de Brunyola

Estem contents, per tornar! Després dels últims Nadals amb la incertesa de com compaginarem la pandèmia amb les representacions del pessebre, aquest any tornem amb la normalitat que coneixíem el Nadal de 2019.
Els amics de Brunyola recuperem la presentació, amb uns moments musicals. La nostra imprescindible baixada de l’Àngel del campanar, que no deixa de ser un emblema i la manera de dir-vos que sou molt benvinguts al nostre poble i al nostre Nadal.
Estem contents, que una de les cançons que presentem, és la nostra particular manera de fer un homenatge a tots els que hem patit durant aquests anys la Covid. Volem sortir de la foscor per entrar novament a la llum i a la vida.
Estem contents, de ser els Amics de Brunyola i esperem que ens vegeu com els amics que us conviden a casa seva cada any per Nadal. Des de fa quaranta-un anys fem possible que uns i altres gaudim de la festa, alegria i vida que representen aquestes festes.
Benvinguts, passeu, passeu que sou a casa vostre. Ens veiem i per això estem contents.

Bookmark the permalink.