Aquest diumenge 20 de desembre, estrena del 39è Pessebre Vivent de Brunyola, virtual

Accedeix al pessebre vivent virtual

Ui!!! Ja s’acosta aquella època en que el poble pren vida. 

Arriben els xispes estirant cables per les feixes, arbres i camins, cables plens de bombetes que ens marquen el pas. De cop tot és música, han arribat els del so amb els seus bafles i noves nadales. I apareix la gent d’escenografia, capaços de convertir un racó en un palau, fent que quatre draps semblin una casa i que d’un feix de bruc en surti un naixement.

Els dies de representació, més de 200 persones surten de la comoditat de casa per agafar una túnica i endinsar-se a la Judea de fa 2.000 anys. Cap a quarts de set veig des de tots els camins una serp de llum, són els cotxes que porten els visitants a veure el meu pessebre….el pessebre de Brunyola!!! Però aquest any tot això no passarà, no hi haurà els Amics del pessebre vivent de Brunyola fabricant la màgia de Nadal, i no podran venir els visitants. Però sí que hi haurà pessebre; serà un pessebre vivent virtual!! Perquè, malgrat tot, la funció continua, i farem la 39a edició!

Jo trobaré a faltar tot el moviment, l’alegria i la gent que fan que, durant uns dies, Brunyola sigui un lloc important a Catalunya. Des de les meves torres i merlets contemplaré com us cuideu els uns als altres. I penseu que l’any vinent no hi pot faltar ningú, celebrarem 40 anys del Pessebre Vivent de Brunyola!!!

Us hi espero!!!

Salut i bones festes!!! 

Així és com hem gravat el pessebre vivent d’enguany ⤵️

Accedeix al pessebre vivent virtual

Bookmark the permalink.