El compte enrera pel Pessebre Vivent de Brunyola 2019 – 2020 ja ha començat!

Els dies 22, 25, 26 i 29 de desembre del 2019 i 1 de gener del 2020 són les dates de les representacions de la 38a edició del Pessebre Vivent de Brunyola.

Aquesta edició presenta grans canvis respecte les edicions anteriors, la presentació estarà protagonitzada per Josep i Maria i sonarà molta música! Pels que sou visitants habituals, no patiu! Trobareu com cada any les escenes dels oficis que s’estan perdent, estareu vigilats en tot moment pels soldats romans i podreu fer arribar la vostra carta als Reis Mags d’Orient. També podreu gaudir de la baixada de l’àngel des del campanar, una de les escenes més emocionants i estimades del Pessebre Vivent de Brunyola.

Les funcions comencen a les 19h, però es recomana des de l’organització l’arribada al poble de Brunyola 30 minuts abans de l’inici, d’aquesta manera s’assegura la fàcil gestió de l’aparcament i la movilitat fins al lloc on s’inicia la representació, la plaça que es troba als peus del castell.

Les representacions del Pessebre Vivent de Brunyola són gratuïtes.

Bookmark the permalink.