37a Edició del Pessebre Vivent de Brunyola

El Pessebre Vivent de Brunyola, arriba aquestes festes de Nadal a la seva edició número 37. Es consolida així, un pessebre vivent que va iniciar-se de manera local i humil l’any 1981 per un grup de veïns del poble.

Al llarg de tots aquests anys de trajectòria, el Pessebre Vivent de Brunyola ha evolucionat juntament amb la societat a través de la incorporació de projeccions, petits concerts en directe, escenografia de treballada elaboració, manaies…

En aquesta edició número 37, s’incorporaran nous elements i s’adaptaran algunes de les escenes ja presents en edicions anterior.

L’únic element que no canvia són l’esforç i la dedicació que, de manera completament altruïsta, inverteixen els veïns i veïnes, familiars i amics del petit poble de Brunyola que un any més, us esperen amb els braços ben oberts.

Benvinguts.

Fulletó 37a edició Pessebre Vivent de Brunyola

Fulletó 37a edició Pessebre Vivent de Brunyola

 

Les representacions de l’edició número 37 del Pessebre Vivent de Brunyola seran els dies 23, 25, 26 i 30 de desembre del 2018 i el dia 1 de gener del 2019. L’hora d’inici de les diferentes sessions és a les 19h.

L’organització recomana arribar com a mínim 30 minuts abans.

Bookmark the permalink.